Gaef Um Gaas Venlo

Brief vanuit het bestuur 27-November-2020

Beste leden en autosport vrienden van Gaef um Gaas Venlo.

“Het nieuwe normaal?“

Bij impactvolle gebeurtenissen weet je vaak waar je was of wat je deed toen het nieuws bekend werd. Denkend aan de vuurwerk ramp in Enschede, aanslag Pim Fortuyn, aanslag op de Twin Towers in New-York en het uitbreken van Covid-19….. maar dit had in december 2019 nog geen impact, en hadden wij zo ook niet ingeschat.

De meeste gebeurtenissen speelden zich af op één moment, één dag. Maar Covid-19 is niet na één dag voorbij, of honderd uur of... De periode duurt langer dan wij ons konden voorstellen in het begin van 2020, toen het ook hier in Nederland de eerste mensen trof.

We zitten momenteel in een 2e golf van deze pandemie. De meesten kennen wel iemand die ziek is, of is geweest, of zelfs is overleden door de gevolgen van Covid-19, direct of indirect.

Andere invloeden met betrekking tot werk, gezondheid en ontspanning zijn voor iedereen voelbaar. Wij willen dan ook iedereen een hart onder de riem steken in deze tijd. Wij leven mee, en wij hopen iedereen toch in 2021 weer te kunnen zien op één van onze ritten.

Het nieuwe normaal is hopelijk over enige tijd het oude abnormaal, maar momenteel beïnvloedt het alles en iedereen. Als bestuur kijken wij terug op 5 evenementen in 2020: de openingsrit, molenrit, 16e peelrand classic, de toertocht en de 53e nacht van Venlo. Alle evenementen waren succesvol met of zonder aanpassingen vanwege Covid-19. Wij bedanken de uitzetters, controleurs en de organisatie van deze ritten voor hun inzet. Het moest vaak anders dan normaal maar iedereen heeft zorgvuldig afgewogen hoe het veilig voor eenieder toch kon plaatsvinden.

Wij beseffen dat we niet hebben kunnen rijden wat we normaal zouden rijden. Vandaar dat wij besloten hebben de betaalde contributie van 2020 naar 2021 door te schuiven.

De komende tijd? De huidige vraag vanuit de regering is zo min mogelijk contactmomenten te hebben. Hierdoor hebben wij moeten besluiten de jaarvergadering uit te stellen tot nader bericht.

De openingsrit begin januari komt hiermee ook te vervallen, en wij hopen om

20 februari 2021 de “Molenrit” als eerste evenement te kunnen laten plaatsvinden met of zonder aanpassingen.

 

Voor de overige evenementen zoals de:

  • Golfrit 12 Juni
  • oefenrit Nacht van Venlo 26 september
  • Nacht van Venlo 1e traject 9 oktober
  • Winteravondrit 5 november

hopen wij wel dat er leden zich melden als uitzetters/controleurs/organisator. Alleen dan kunnen ook deze ritten plaatsvinden naast de oefenrit Peelrand Classic, Peelrandclassic, Bloesemrit, toertocht en ons 75-jarige jubileum wat wij willen vieren in december 2021.

De planning staat alweer voor 2021 en uiteraard hopen wij iedereen bij deze evenementen weer te mogen verwelkomen, gezond en wel. Maar tot die tijd, pas goed op jezelf en elkaar, koester de mooie momenten in deze tijd, geniet van Sinterklaas, kerst en oud op nieuw en tot snel.

In Venray zeggen wij “Hâldtòw”, mensen blijf gezond. (“Hald óg” op zijn Venloos)

Namens het bestuur, Mark Camps

Merselo, 27 november 2020.

Download de brief

Login Leden

 

Nieuwe leden

Geen GUG lid maar wel geïnformeerd blijven over alle activiteiten via E-mail.
Mail uw gegevens naar:
info@gaefumgaas.nl

Informatie Lidmaatschap Gaef um Gaas Venlo

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en ritten meldt u zich dan aan