Gaef Um Gaas Venlo

Uitstel jaarvergadering en 1e rit 2021

Beste Autosportvrinden,

Allereerst wensen wij jullie nog fijne Paasdagen.

2021 is al weer enige tijd op gang. De afgelopen maanden had Corona ons flink in de greep en zal ons nog wel enige tijd bezig houden. Hierdoor konden ook wij -helaas- geen activiteiten organiseren.

Het bestuur van Gaef um Gaas had zich voorgenomen medio april de ritten weer op te pakken. En zoals dat hoort, zou dan begonnen worden met de jaarvergadering.

De actualiteit is echter anders verlopen dan we begin van het jaar gedacht hadden. We zitten nog steeds in een lockdown en het ziet er niet naar uit dat we voor 1 juli 2021 iets kunnen opstarten.

Het bestuur heeft daarom het volgende besloten.

Tot 1 juli worden zeker geen ritten door ons georganiseerd. De Bloesemrit, die gepland was voor 18 april, komt te vervallen en wordt op enig moment dit jaar of volgend jaar verreden.

De eerstvolgende rit die gepland staat, wordt nu dus de Toertocht eind augustus.

Daarnaast zijn we statutair verplicht een jaarvergadering te houden. Echter fysieke bijeenkomsten zijn vooralsnog niet toegestaan. We hebben daarom besloten het zekere voor het onzekere te nemen en onze jaarvergadering eenmalig om te zetten in een
2-jaarsvergadering begin 2022. Zeker met in het achterhoofd dat we vanaf april 2020 tot juli 2021 geen of nagenoeg geen ritten hebben gehouden en daardoor weinig plichtplegingen hebben gehad.

We hopen op jullie begrip hiervoor.

Jullie allen een goede gezondheid toewensend groeten wij jullie en tot dan.

Hald óg.

Het bestuur,
A.C. Gaef um Gaas

Login Leden

 

Nieuwe leden

Geen GUG lid maar wel geïnformeerd blijven over alle activiteiten via E-mail.
Mail uw gegevens naar:
info@gaefumgaas.nl

Informatie Lidmaatschap Gaef um Gaas Venlo

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en ritten meldt u zich dan aan