Gaef Um Gaas Venlo

Uitslag: Nacht van Venlo 2021

Uitslag van de nacht van Venlo 2021 is HIER te vinden.

Enige kanttekeningen bij de uitslag Nacht van Venlo 2021:

 

  • Zoals jullie gemerkt hebben was de vastgestelde tijdslimiet aan de krappe kant. Dat heeft ons doen besluiten om de rijtijd voor het traject op te rekken van 180 minuten naar 210 minuten (met daarna nog de mogelijkheid om 60 minuten te overschrijden). Dat heeft dan ook gevolgen voor de Bemande Controle op de Koelderstraat in Venlo. Die stond op 95 minuten en wordt nu 113 minuten.

 

  • De Bemande Controle was als een van onze Coronamaatregelen genoemd in de aankondiging van de rit. Deze zou er niet zijn om ophoping van deelnemers te voorkomen. Bij het opstellen van die aankondiging wisten we echter nog niet dat ons kabinet zaken rond Corona zou versoepelen. Hier werd door ons onvoldoende op ingespeeld door vervolgens de aankondiging aan te passen. In ons Puzzelreglement was niets genoemd dat er geen Bemande Controle zou (kunnen) staan. Vandaar dat die Bemande Controle gewoon legitiem is in het kader van het Puzzelreglement. De controleurs hebben een ieder hierop ook gewezen en bij hen de beslissing gelegd om die controle wel of niet te laten opschrijven. Uiteindelijk heeft nagenoeg iedereen die controle op laten schrijven.

 

  • De val bij Budgetplant. Als je alles goed had gedaan was je de 2e inrit bij Budgetplant ingereden. Langs de goede RC 6. Echter die was door de uitzetters niet helemaal correct geplaatst waardoor je na het rondje over de parkeerplek weer langs die RC 6 zou rijden. Wij hebben bij alle equipes die meerdere RC 6 hebben opgeschreven de 1e RC 6 als correct aangemerkt en de 2e RC 6 als neutraal geteld (dus geen 30 strafpunten). Na dat rondje over de parkeerplaats zou je zeker het parkeerterrein moeten verlaten gezien de herstelopdracht op RC 6 nl. ER; 1L.

 

  • De laatste val: het priemcijfer. Een priemcijfer bestaat niet. Gewoon rechtdoor naar de opvangcontrole. Echter de uitzetters hadden hier even niet opgelet en de beide RC die hierop stonden omgeruild. Ook onze fout. Vandaar de beslissing om deze val neutraal te maken.

 

Bedankt voor het meedoen en tot volgend jaar.

Mocht je nog vragen hebben stuur dan een bericht naar het secretariaat van Gaef um Gaas.

 

Gaef um Gaas.

 De uitleg komt z.s.m. .

Login Leden

 

Nieuwe leden

Geen GUG lid maar wel geïnformeerd blijven over alle activiteiten via E-mail.
Mail uw gegevens naar:
info@gaefumgaas.nl

Informatie Lidmaatschap Gaef um Gaas Venlo

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en ritten meldt u zich dan aan