Gaef Um Gaas Venlo

(Oefen) Peelrand Classic & Uitslag Molenrit

D'n Oëtlaot

Beste rittensportliefhebber, 
In deze editie van de nieuwsbrief vindt u de uitnodiging voor de (oefen) Peelrandclassic en de uitslag van de Molenrit. 
Blik op de weg

In blik op de weg kijken we vooruit naar aankomende ritten
 
PeelRand Classic
Op zondag  7 april 2019 wordt de 15e editie van de PeelRand Classic verreden. De PeelRand Classic is een dagvullend kaartleesevenement dat verreden wordt in Nederland (gemeente Leudal) én België (gemeente Kinrooi). Er kan in drie klassen worden gereden; Expert-, Sport- en Toerklasse. Inschrijven voor deze mooie rit kan nog tot 1 april digitaal via de website. Voor meer informatie: www.peelrandclassic.nl.

Wilt u weten wat de PeelRand Classic is, wat u kunt en mag verwachten? Lees dan de toelichting voor beginners: "In vogelvlucht"
 
 
Oefen PeelRand Classic - zondag 24 maart

Wilt u van tevoren al een keer oefenen met de kaartsystemen van de PeelRand Classis? Doe dan mee aan de oefen PeelRand Classic. 
De oefenrit wordt verreden op hetzelfde reglement als de PeelRand Classic. Na afloop van de rit volgt een uitvoerig uitleg van de rit en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

De kosten bedragen €10,- per equipe.U hoeft niet perse met een klassieker aan de start te komen. U kunt overigens ook aan de PeelRand Classic zelf met een standaard auto deelnemen. .
U kunt zich opgeven door op de webpagina van www.hornerijders.nl het formulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen met organisatie oefenrit PeelRand Classic, tel: 0495 - 538237 (op werkdagen tussen 19:00 en 21:00 uur). 

Startlokaal: cafe/ zaal Schuttershoeve, Grote steeg 10, Herenvennenweg te Altweerterheide. Start vanaf 13.01 uur. 

Ook in deze oefenrit hebt u de keuze uit drie klassen: Expertklasse, voor de ervaren deelnemers, Sportklasse, voor de minder ervaren deelnemers en Toerklasse, voor de beginnende deelnemers.

Lengte van de rit : alle klassen ca 150 minuten.
Gemiddelde snelheid :
Expertklasse: 33 km/uur (bij de PeelRand Classic op 7 april is dat 34 km/uur);.
Sportklasse: 30 km/uur;
Toerklasse: 27 km/uur;.
Max. tijdsoverschrijding: aan de finish 30 minuten.
 
Achteruitkijkspiegel

In achteruitkijkspiegel blikken we terug op gereden ritten
 
Molenrit
Op zaterdag 9 maart 2019 werd onder onstuimige weersomstandigheden de Molenrit verreden. De rit werd gereden in 3 klassen. De A-klasse was deze keer het meest vertegenwoordigd met 8 equipes. De andere 2 klassen hadden beiden 5 equipes aan de start. Het was, met name voor de B- en A- klasse een pittige rit, maar iedereen heeft op tijd de finish bereikt waarna onder het genot van een drankje de prijsuitreiking plaatsvond. Hieronder vindt u de uitslagen per klasse.
Onder ons

Deze rubriek bevat nieuwtjes voor onze leden.

Clubapp
Leden die in het bezit zijn van Whatsapp kunnen deelnemen aan de groepsapp van Gaef um Gaas. Deze wordt gebruikt door de leden wanneer ze bijvoorbeeld nog op zoek zijn naar een chauffeur/navigator voor een rit. Veel leden zitten al in deze groepsapp. Mocht je hier ook in willen deelnemen, geef dit dan door aan het secretariaat via secretariaat@gaefumgaas.nl 

Wijzigingen bestuur
Het secretariaat is per 1 februari 2019 overgenomen door Tamara Steegs. Dit betekent dat jullie haar voortaan mogen benaderen voor alle secretariële zaken. Emailadres: secretariaat@gaefumgaas.nl
Komende Ritten

    
Copyright © *|2019|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Login Leden

 

Nieuwe leden

Geen GUG lid maar wel geïnformeerd blijven over alle activiteiten via E-mail.
Mail uw gegevens naar:
info@gaefumgaas.nl

Informatie Lidmaatschap Gaef um Gaas Venlo

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en ritten meldt u zich dan aan